FAKTA

VICWALL EVENTS grundades år 2017 och företaget är i nuläget baserat i Sverige. Givetvis är VICWALL EVENTS också redo att assistera och se till att ditt event blir en succé oavsett var i världen du befinner dig och önskar att skapa ett minne för livet. 

Grundaren för företaget är Victoria Wallblom. Victoria innehar en kandidatexamen i Hotel Management från Les Roches Marbella. Sista året på Victorias universitets utbildning så inriktade hon sig på events. Hon har alltid varit väldigt passionerad för events och att organisera event i hennes privatliv men också för affärssyfte vilket länge har varit ett stort intresse och en passion för Victoria.

Inom kort så kommer VICWALL EVENTS vara redo att presentera en online shop under fliken "shop" där ni kommer att kunna köpa olika produkter för specifika events. Där kommer det också att finnas smycken och kläder för er att beställa. Fram tills dess hjälper vi gärna till med att hitta det ni söker och styla er på bästa sätt. När Victoria pratar utifrån hennes erfarenhet så är hon övertygad om att en utav hemligheterna för ett fullt ut lyckat event ofta kommer ifrån att ha den perfekta outfiten för att skapa den perfekta känslan.

 

"Event Management är min stora passion i livet och jag hoppas att uppfylla många drömmar genom mina år som grundare och VD för VICWALL EVENTS. Det finns ingenting som gör mig mer lycklig än att se andra genuint glada och lyckliga genom att få uppleva sin dröm under och efter utförandet utav ett lyckat event"

- Victoria Wallblom